Home / Bricks / Cursusreeks Bricks Challenge in Meneer Paprika vanaf woensdag 31 oktober

Cursusreeks Bricks Challenge in Meneer Paprika vanaf woensdag 31 oktober

Na de herfstvakantie gaan we weer starten met een Bricks Challenge! Vanaf woensdag 31 oktober gaan we beginnen met een cursusreeks in Meneer Paprika in Haarlem-Centrum. Tijdens de cursusreeks zal het thema ‘Werktuigbouwkunde’ centraal staan. Elke les krijg je een korte uitleg over het model dat we die dag gaan bouwen. Het gaat dan bijvoorbeeld over versnellingen, centrifugale krachten of een van Newtons wetten. Daarna gaat iedereen aan de slag met behulp van onze unieke e² Young Engineers kit om een van de superleuke gemotoriseerde Technisch LEGO® modellen te maken. Daarna is er tijd voor spelen en verbeteren.

Wat: Bricks Challenge van 6 lessen met het thema ‘Werktuigbouwkunde’
Wie: Kinderen van 6 t/m 11 jaar
Waar: Meneer Paprika in Haarlem-Centrum, Koningstraat 19-21 Haarlem
Dag en tijd: Woensdagmiddag van 14:00 – 15:15 of van 15:30 – 16:45 (maximaal 16 kinderen per groep)
Data: 31 okt, 7 nov, 14 nov, 21 nov, 28 nov, 12 dec en 19 dec (5 dec geen les vanwege Sinterklaas)
Kosten: 105,- voor 7 lessen. De eerste les is een probeerles. Na de eerste les besluit je of je doorgaat met de lessenreeks. Er wordt pas een factuur verstuurd, wanneer je na de probeerles besluit om door te gaan.

Als je wilt deelnemen aan de probeerles van de cursusreeks kun je je hieronder inschrijven.

Bricks Challenge cursusreeks bij Meneer Paprika vanaf woensdag 31 oktober

  • Kies uit een van de volgende tijden:
  • 7 lessen in Meneer Paprika in Haarlem-Centrum. Er wordt pas een factuur gestuurd wanneer je na de eerste les (probeerles) besluit hiermee door te gaan.
    Prijs: 105,00 € Aantal:
  • 0,00 €
  • Wij plaatsen soms foto's op onze website of facebookpagina. Heb je er bezwaar tegen dat jouw kind te zien is op zo'n foto geef dat dan hier aan.
  • Wij sturen elke maand een nieuwsbrief waarin de nieuwste activiteiten worden vermeld. Geef hieronder aan of je onze maandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. Young Engineers gebruikt het e-mailadres alleen om de nieuwsbrief te sturen en zal dit zonder toestemming niet met anderen delen.

Probeer ook

Young Engineers e² – Video profile

Young Engineers e² is an enrichment programs community that is dedicated to educate children the …