Home / Bricks / Cursusreeks Bricks Challenge in Trefpunt ’t Trionk in Haarlem vanaf donderdag 7 juni

Cursusreeks Bricks Challenge in Trefpunt ’t Trionk in Haarlem vanaf donderdag 7 juni

Vanaf donderdag 7 juni gaan we beginnen met een cursusreeks in Trepunt ’t Trionk in Haarlem. Tijdens de cursusreeks zal het thema ‘Pretpark’ centraal staan. Elke les krijg je een korte uitleg over het model dat we die dag gaan bouwen. Het gaat dan bijvoorbeeld over versnellingen, centrifugale krachten of een van Newtons wetten. Daarna gaat iedereen aan de slag met behulp van onze unieke e² Young Engineers kit om een van de superleuke gemotoriseerde Technisch LEGO® modellen te maken. Daarna is er tijd voor spelen en verbeteren.

Wat: Bricks Challenge van 6 lessen met het thema ‘Pretpark’
Wie: Kinderen van 6 t/m 11 jaar
Waar: Trefpunt ’t Trionk, Van Oosten de Bruijnstraat 60, Haarlem
Dag en tijd: Donderdagmiddag van 15:45 tot 17:00
Data: 7 jun, 14 jun, 21 jun, 28 jun, 5 jul en 12 jul.
Kosten: 84,- voor 6 lessen. De eerste les is een probeerles. Na de eerste les besluit je of je doorgaat met de lessenreeks. Er wordt pas een factuur verstuurd, wanneer je na de probeerles besluit om door te gaan.

Als je wilt deelnemen aan de probeerles van de cursusreeks kun je je hieronder inschrijven.

Bricks Challenge cursusreeks Trefpunt 't Trionk in Haarlem

  • Tijd
  • 6 lessen in Trefpunt 't Trionk in Haarlem. Er wordt pas een factuur gestuurd wanneer je na de eerste les (probeerles) besluit hiermee door te gaan.
    Prijs: 84,00 € Aantal:
  • 0,00 €
  • Wij plaatsen soms foto's op onze website of facebookpagina. Heb je er bezwaar tegen dat jouw kind te zien is op zo'n foto geef dat dan hier aan.
  • Wij sturen elke maand een nieuwsbrief waarin de nieuwste activiteiten worden vermeld. Geef hieronder aan of je onze maandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. Young Engineers gebruikt het e-mailadres alleen om de nieuwsbrief te sturen en zal dit zonder toestemming niet met anderen delen.

Probeer ook

Cursusreeks Bricks Challenge op basisschool De Waterwolf in Vijfhuizen vanaf dinsdag 5 juni (Alleen voor kinderen van De Waterwolf))

Op woensdag 16 mei en vrijdag 18 mei krijgen de kinderen uit de groepen 4 …