Home / Uncategorized / Reserveringen LEGO® zomerkampen 2018 van start

Reserveringen LEGO® zomerkampen 2018 van start

Ze zijn er weer, de zomerkampen van Young Engineers Haarlem gaan ook dit jaar weer plaatsvinden! Wil je een hele week gaan bouwen met gemotoriseerde LEGO®, deze verbeteren en ermee spelen? Ben je 7 tot 11 jaar oud? Dan is een van onze zomerkampen zeker geschikt voor jou!

Het programma:

  • Wie? Kinderen van 7 t/m 11 jaar (of kinderen van 6 jaar die groep 3 hebben afgerond)
  • Wanneer? Maandag 23 juli t/m donderdag 26 juli, maandag 30 juli t/m donderdag 2 augustus en maandag 20 augustus t/m donderdag 23 augustus
  • Hoe laat? van 9.00 uur tot 15.30 uur, lunch en tussendoortjes inbegrepen
  • Waar? N.T.B
  • Aantal kinderen per kamp? Maximaal 16
  • Kosten? 240,- per kind per kamp (losse dagen in overleg)

Young Engineers zomerkampen draaien om de wereld van wetenschap en bouwkunde. Naast het bouwen van dieren, auto’s, pretpark attracties en andere geweldige modellen met LEGO® stenen, gaan we ook spelletjes doen, buiten spelen, informatieve filmpjes bekijken en vooral veel plezier maken. Net als de rest van de activiteiten van Young Engineers, brengen ook onze zomerkampen zowel plezier als kennis. Behalve het bouwen zullen we ook wat spelletjes gaan doen en buiten spelen voor wat frisse lucht.

Nieuwe zomer bouwmodellen
Het zomerkamp programma is speciaal afgestemd op zowel kinderen die nog niet eerder met ons les programma of workshops in aanraking zijn geweest als onze doorgewinterde Bricks Challenge bezoekers van het afgelopen jaar. We bouwen alleen nieuwe zomermodellen dus ook al heb je een heel jaar ons LEGO® Challenge programma gevolgd dan zal je geen modellen gaan herhalen.

Klik hieronder om een plekje te reserveren voor een van onze zomerkampen!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Probeer ook

LEGO® zomerkamp nr.1 ma 23 t/m vr 26 juli

Begin je vakantie goed en nuttig door je uit te leven op onze super leuke …