Algo Play in Het Kweekcafe vanaf vrijdag 31 januari

Algo Play LEGO Haarlem Parameter blokken

Vanaf vrijdag 31 januari gaan wij een leuke Algo Play cursusreeks organiseren! Naast het bouwen gaan de kinderen hier met Algobrix® codeblokken aan de slag om de beginselen van programmeren te leren. Met behulp van deze blokken gaan we het bouwmodel laten bewegen. Elke les zullen we iets anders bouwen en programmeren.

Bij het bouwen en programmeren wordt er in tweetallen gewerkt, we gaan er daarom van uit dat de kinderen die deelnemen in de basis willen en kunnen samenwerken.

Wat: Algo Play cursusreeks van 7 lessen
Wie: Kinderen van 7 t/m 9 jaar (en kinderen van 6 die een Bricks Challenge hebben gevolgd)
Waar: Het Kweekcafe, Kleverlaan 9 Haarlem
Dag en tijd: Vrijdag van 15:45 tot 17:00
Data: 31 jan, 7 feb, 28 feb, 6 maa, 13 maa, 20 maa en 27 maa
Kosten: 119,- per kind, Doordat de groep niet vol is, is vanaf nu een optie om vanaf 28 februari deel te nemen. Het zijn daardoor minder lessen en hierdoor is er ook een lagere prijs

Als je wilt deelnemen aan de probeerles van de cursusreeks kun je je hieronder inschrijven.

Algo Play cursusreeks in Het Kweekcafe

  • Tijd:
  • Prijs: 85,00 €
  • We zijn benieuwd hoe je ons kent. Geef hieronder aan hoe je op deze activiteit bent gekomen en je hierdoor nu inschrijft
  • 0,00 €
  • Wij plaatsen soms foto's op onze website of facebookpagina. Heb je er bezwaar tegen dat jouw kind te zien is op zo'n foto geef dat dan hier aan.
  • Wij sturen elke maand een nieuwsbrief waarin de nieuwste activiteiten worden vermeld. Geef hieronder aan of je onze maandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. Young Engineers gebruikt het e-mailadres alleen om de nieuwsbrief te sturen en zal dit zonder toestemming niet met anderen delen.

Probeer ook

Inschrijving LEGO vakantiedagen kerstvakantie 2022-2023

De Inschrijvingen van onze LEGO vakantiedagen voor de kerstvakantie zijn alweer van start gegaan! Net …