Home / Uncategorized / Big Builders Meneer Paprika vanaf vrijdag 20 september

Big Builders Meneer Paprika vanaf vrijdag 20 september

Vanaf vrijdag 20 september gaan we beginnen met een cursusreeks Big Builders in Meneer Paprika in Haarlem-Centrum. Tijdens de cursusreeks zal het thema ‘Dieren’ centraal staan. Elke les krijg je een korte uitleg over het dier dat we die dag gaan bouwen. Het gaat dan bijvoorbeeld over zeedieren of vogels. Daarna gaat iedereen aan de slag met behulp van onze unieke e² Young Engineers kit om een van de Kid K’nex® modellen te maken. Daarna is er tijd voor spelen en verbeteren.

Wat: Big Builders van 7 lessen met het thema ‘Dieren’
Wie: Kinderen van 4 t/m 6 jaar
Waar: Meneer Paprika in Haarlem-Centrum, Koningstraat 19-21 Haarlem
Dag en tijd: Vrijdagmiddag van 14:30 t/m 15:15
Data: 20 sep, 27 sep, 4 okt, 11 okt, 1 nov, 8 nov en 15 nov
Kosten: 70,- voor 7 lessen. De eerste les is een probeerles. Na de eerste les besluit je of je doorgaat met de lessenreeks. Er wordt pas een factuur verstuurd, wanneer je na de probeerles besluit om door te gaan.

Big Builders cursusreeks bij Meneer Paprika

  • Tijd:
  • 7 lessen in Meneer Paprika in Haarlem-Centrum. Er wordt pas een factuur gestuurd wanneer je na de eerste les (probeerles) besluit hiermee door te gaan.
    Prijs: 70,00 € Aantal:
  • We zijn benieuwd hoe je ons kent. Geef hieronder aan hoe je op deze activiteit bent gekomen en je hierdoor nu inschrijft
  • 0,00 €
  • Wij plaatsen soms foto's op onze website of facebookpagina. Heb je er bezwaar tegen dat jouw kind te zien is op zo'n foto geef dat dan hier aan.
  • Wij sturen elke maand een nieuwsbrief waarin de nieuwste activiteiten worden vermeld. Geef hieronder aan of je onze maandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. Young Engineers gebruikt het e-mailadres alleen om de nieuwsbrief te sturen en zal dit zonder toestemming niet met anderen delen.

Probeer ook

Robo Bricks LEGO® Haarlem

Robo Bricks bibliotheek Haarlem-Centrum vanaf zondag 22 september

Tijdens de Robo Bricks® maken de kinderen op een spelende manier kennis met mechanische en …