Bricks Challenge bibliotheek Haarlem-Centrum vanaf zondag 26 januari

Vanaf zondag 26 januari gaan we beginnen met een cursusreeks in de bibliotheek van Haarlem-Centrum. Tijdens de cursusreeks zal het thema ‘Vervoer en transport’ centraal staan. Elke les krijg je een korte uitleg over het model dat we die dag gaan bouwen. Het gaat dan bijvoorbeeld over versnellingen, centrifugale krachten of een van Newtons wetten. Daarna gaat iedereen aan de slag met behulp van onze unieke e² Young Engineers doos om een van de superleuke gemotoriseerde technisch LEGO® modellen te maken. Daarna is er tijd voor spelen en verbeteren.

Wat: Bricks Challenge van 8 lessen met het thema ‘Vervoer en transport’
Wie: Kinderen van 6 t/m 11 jaar
Waar: Bibliotheek Haarlem-Centrum, Gasthuisstraat 32
Dag en tijd: Zondagmiddag van 13:00 tot 14:15
Data: 26 jan, 2 feb, 1 maa, 8 maa, 15 maa, 22 maa, 29 maa en 5 apr
Kosten: 120,- voor 8 lessen. De eerste les is een probeerles. Na de eerste les besluit je of je doorgaat met de lessenreeks. Er wordt pas een factuur verstuurd, wanneer je na de probeerles besluit om door te gaan. Doordat de groep niet vol is, is vanaf nu een optie om vanaf 1 maart deel te nemen. Het zijn daardoor minder lessen en hierdoor is er ook een lagere prijs

Als je wilt deelnemen aan de probeerles van de cursusreeks kun je je hieronder inschrijven.

Bricks Challenge cursusreeks bij bibliotheek Haarlem-Centrum voorjaar 2020

  • Tijd:
  • 6 lessen in de bibliotheek van Haarlem-Centrum. Er wordt pas een factuur gestuurd wanneer je na de eerste les (probeerles) besluit hiermee door te gaan.
    Prijs: 90,00 €
  • We zijn benieuwd hoe je ons kent. Geef hieronder aan hoe je op deze activiteit bent gekomen en je hierdoor nu inschrijft
  • 0,00 €
  • Wij plaatsen soms foto's op onze website of facebookpagina. Heb je er bezwaar tegen dat jouw kind te zien is op zo'n foto geef dat dan hier aan.
  • Wij sturen elke maand een nieuwsbrief waarin de nieuwste activiteiten worden vermeld. Geef hieronder aan of je onze maandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. Young Engineers gebruikt het e-mailadres alleen om de nieuwsbrief te sturen en zal dit zonder toestemming niet met anderen delen.

Probeer ook

Inschrijving LEGO vakantiedagen kerstvakantie 2022-2023

De Inschrijvingen van onze LEGO vakantiedagen voor de kerstvakantie zijn alweer van start gegaan! Net …