Home / Bricks / Bricks Challenge bij De Horizon vanaf woensdag 16 januari

Bricks Challenge bij De Horizon vanaf woensdag 16 januari

Vanaf woensdag 16 januari gaan we beginnen met een cursusreeks in De Horizon in Haarlem-Noord. Tijdens de cursusreeks zal het thema ‘Transport en voertuigen’ centraal staan. Elke les krijg je een korte uitleg over het model dat we die dag gaan bouwen. Het gaat dan bijvoorbeeld over versnellingen, centrifugale krachten of een van Newtons wetten. Daarna gaat iedereen aan de slag met behulp van onze unieke e² Young Engineers kit om een van de superleuke gemotoriseerde Technisch LEGO® modellen te maken. Daarna is er tijd voor spelen en verbeteren.

Wat: Bricks Challenge van 7 lessen met het thema ‘Transport en voertuigen’
Wie: Kinderen van 6 t/m 11 jaar
Waar: De Horizon in Haarlem-Noord, Ambonstraat 2, Haarlem
Dag en tijd: Woensdagmiddag van 15:00 t/m 16:15
Data: 16 jan, 23 jan, 30 jan, 6 feb, 13 feb, 27 feb en 6 maa
Kosten: 105,- voor 7 lessen. De eerste les is een probeerles. Na de eerste les besluit je of je doorgaat met de lessenreeks. Er wordt pas een factuur verstuurd, wanneer je na de probeerles besluit om door te gaan.

Als je wilt deelnemen aan de probeerles van de cursusreeks kun je je hieronder inschrijven.

Bricks Challenge cursusreeks bij De Horizon in Haarlem-Noord januari 2019

  • Tijd:
  • 7 lessen in De horizon in Haarlem-Noord. Er wordt pas een factuur gestuurd wanneer je na de eerste les (probeerles) besluit hiermee door te gaan.
    Prijs: 105,00 € Aantal:
  • 0,00 €
  • Wij plaatsen soms foto's op onze website of facebookpagina. Heb je er bezwaar tegen dat jouw kind te zien is op zo'n foto geef dat dan hier aan.
  • Wij sturen elke maand een nieuwsbrief waarin de nieuwste activiteiten worden vermeld. Geef hieronder aan of je onze maandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. Young Engineers gebruikt het e-mailadres alleen om de nieuwsbrief te sturen en zal dit zonder toestemming niet met anderen delen.

Probeer ook

Galileo Technic in de openbare bibliotheek Haarlem-Centrum vanaf zondag 27 januari

Het programma Galileo Technic biedt ruime kennis in wetenschap, technologie, mechanica en wiskunde (STEM). Studenten …