Home / Uncategorized / Bricks Challenge in Het Kweekcafé vanaf woensdag 27 maart

Bricks Challenge in Het Kweekcafé vanaf woensdag 27 maart

Vanaf woensdag 27 maart gaan we beginnen met een cursusreeks in Het Kweekcafé in Haarlem. Tijdens de cursusreeks zal het thema ‘Pretpark’ centraal staan. Elke les krijg je een korte uitleg over het model dat we die dag gaan bouwen. Het gaat dan bijvoorbeeld over versnellingen, centrifugale krachten of een van Newtons wetten. Daarna gaat iedereen aan de slag met behulp van onze unieke e² Young Engineers kit om een van de superleuke gemotoriseerde technisch LEGO® modellen te maken. Daarna is er tijd voor spelen en verbeteren.

Wat: Bricks Challenge van 6 lessen met het thema ‘Pretpark’
Wie: Kinderen van 6 t/m 11 jaar
Waar: Het Kweekcafé in Haarlem-Centrum, Kleverlaan 9 Haarlem
Dag en tijd: Woensdagmiddag van 14:00 t/m 15:15
Data: 27 maa, 3 apr, 10 apr, 17 apr, 8 mei en 15 mei
Kosten: 90,- voor 6 lessen. De eerste les is een probeerles. Na de eerste les besluit je of je doorgaat met de lessenreeks. Er wordt pas een factuur verstuurd, wanneer je na de probeerles besluit om door te gaan.

Als je wilt deelnemen aan de cursusreeks kun je je hieronder inschrijven.

Bricks Challenge cursusreeks bij Het Kweekcafé in Haarlem

  • Tijd:
  • 6 lessen in Het Kweekcafé. Er wordt pas een factuur gestuurd wanneer je na de eerste les (probeerles) besluit hiermee door te gaan.
    Prijs: 90,00 € Aantal:
  • 0,00 €
  • Wij plaatsen soms foto's op onze website of facebookpagina. Heb je er bezwaar tegen dat jouw kind te zien is op zo'n foto geef dat dan hier aan.
  • Wij sturen elke maand een nieuwsbrief waarin de nieuwste activiteiten worden vermeld. Geef hieronder aan of je onze maandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. Young Engineers gebruikt het e-mailadres alleen om de nieuwsbrief te sturen en zal dit zonder toestemming niet met anderen delen.

Probeer ook

LEGO® workshop in dorpshuis Vreeland op donderdag 25 april en vrijdag 3 mei

Op donderdag 25 april en vrijdag 3 mei gaan we een leuke LEGO® workshop geven …