Home / Uncategorized / Bricks Challenge in Jongerencentrum Delftwijk City vanaf woensdag 6 november

Bricks Challenge in Jongerencentrum Delftwijk City vanaf woensdag 6 november

Zomerkamp LEGO meisjes Haarlem Bricks Challenge

Vanaf woensdag 6 november gaan we beginnen met een cursusreeks in de Jongerencentrum Delftwijk City in Haarlem Noord. Tijdens de cursusreeks zal het thema ‘Werktuigbouwkunde’ centraal staan. Elke les krijg je een korte uitleg over het model dat we die dag gaan bouwen. Het gaat dan bijvoorbeeld over versnellingen, centrifugale krachten of een van Newtons wetten. Daarna gaat iedereen aan de slag met behulp van onze unieke e² Young Engineers kit om een van de superleuke gemotoriseerde technisch LEGO® modellen te maken. Daarna is er tijd voor spelen en verbeteren.

Wat: Bricks Challenge van 7 lessen met het thema ‘Werktuigbouwkunde’
Wie: Kinderen van 6 t/m 11 jaar
Waar: Jongerencentrum Delftwijk City, Jan Gijzenkade 305, 2025 MC Haarlem
Dag en tijd: woensdagmiddag van 15:00 tot 16:15
Data: 6 nov, 13 nov, 20 nov, 27 nov, 4 dec, 11 dec en 18 dec
Kosten: 105,- voor 7 lessen. De eerste les is een probeerles. Na de eerste les besluit je of je doorgaat met de lessenreeks. Er wordt pas een factuur verstuurd, wanneer je na de probeerles besluit om door te gaan.

Als je wilt deelnemen aan de probeerles van de cursusreeks kun je je hieronder inschrijven.

Bricks Challenge cursusreeks bij Jongerencentrum Delftwijk City

  • Tijd:
  • 7 lessen in Jongerencentrum Delftwijk City. Er wordt pas een factuur gestuurd wanneer je na de eerste les (probeerles) besluit hiermee door te gaan.
    Prijs: 105,00 € Aantal:
  • We zijn benieuwd hoe je ons kent. Geef hieronder aan hoe je op deze activiteit bent gekomen en je hierdoor nu inschrijft
  • 0,00 €
  • Wij plaatsen soms foto's op onze website of facebookpagina. Heb je er bezwaar tegen dat jouw kind te zien is op zo'n foto geef dat dan hier aan.
  • Wij sturen elke maand een nieuwsbrief waarin de nieuwste activiteiten worden vermeld. Geef hieronder aan of je onze maandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. Young Engineers gebruikt het e-mailadres alleen om de nieuwsbrief te sturen en zal dit zonder toestemming niet met anderen delen.

Probeer ook

Bricks Challenge LEGO® Haarlem kinderen

Bricks Challenge bibliotheek Haarlem-Centrum vanaf zondag 22 september

Vanaf zondag 22 september gaan we beginnen met een cursusreeks in de bibliotheek van Haarlem-Centrum. …