Bricks Challenge Speeltuin Kindervreugd vanaf vrijdag 13 november

Vanaf vrijdag 13 november gaan we beginnen met een cursusreeks in Speeltuin Kindervreugd. Tijdens de cursusreeks zal het thema ‘Pretpark’ centraal staan. Elke les krijg je een korte uitleg over het model dat we die dag gaan bouwen. Het gaat dan bijvoorbeeld over versnellingen, centrifugale krachten of een van Newtons wetten. Daarna gaat iedereen aan de slag met behulp van onze unieke e² Young Engineers doos om een van de superleuke gemotoriseerde technisch LEGO® modellen te maken. Daarna is er tijd voor spelen en verbeteren.

Wat: Bricks Challenge van 6 lessen met het thema ‘Pretpark’
Wie: Kinderen van 6 t/m 11 jaar
Waar: Speeltuin Kindervreugd, Godfried van Bouillonstraat 70, 2033 NH Haarlem
Dag en tijd: Vrijdagmiddag van 15:45 – 17:00
Data: 13 nov, 20 nov, 27 nov, 4 dec, 11 dec en 18 dec
Kosten: 90,- voor 6 lessen. De eerste les is een probeerles. Na de eerste les besluit je of je doorgaat met de lessenreeks. Er wordt pas een factuur verstuurd, wanneer je na de probeerles besluit om door te gaan.

Als je wilt deelnemen aan de cursusreeks kun je je hieronder inschrijven.

Inschrijfformulier cursusreeks Bricks Challenge Speeltuinvereniging Kindervreugd

  • Naam van het kind dat aan de Bricks Challenge gaat deelnemen.
  • Naam van het kind dat aan de Bricks Challenge gaat deelnemen.
  • 0,00 €
  • We zijn benieuwd hoe je ons kent. Geef hieronder aan hoe je op deze activiteit bent gekomen en je hierdoor nu inschrijft
  • Wij plaatsen soms foto's op onze website of facebookpagina. Heb je er bezwaar tegen dat jouw kind te zien is op zo'n foto geef dat dan hier aan.
  • Wij sturen elke maand een nieuwsbrief waarin de nieuwste activiteiten worden vermeld. Geef hieronder aan of je onze maandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. Young Engineers gebruikt het e-mailadres alleen om de nieuwsbrief te sturen en zal dit zonder toestemming niet met anderen delen.

Probeer ook

Naschoolse lessen SAB Aerdenhout

Na de kerstvakantie komen wij weer naschoolse lessen geven van de LEGO Bricks Challenge (groep …