Bricks Challenge workshop Speeltuin Kindervreugd op vrijdag 6 november

Galileo technic LEGO Haarlem

Op vrijdag 6 november gaan we een Bricks Challenge workshop in Speeltuin Kindervreugd. Tijdens deze workshop zullen wij een windmolen gaan bouwen die we laten bewegen met behulp van een LEGO® motor. Je krijgt een korte uitleg over het model dat we gaan bouwen. Daarna gaat iedereen aan de slag met behulp van onze unieke e² Young Engineers doos om een deze windmolen te bouwen. Daarna is er tijd voor spelen en verbeteren.

Wat: Bricks Challenge windmolen bouwen
Wie: Kinderen van 6 t/m 11 jaar
Waar: Speeltuin Kindervreugd, Godfried van Bouillonstraat 70, 2033 NH Haarlem
Dag en tijd: Vrijdagmiddag van 15:45 – 17:00
Datum: 6 november
Kosten: Gratis, mocht je deze les leuk vinden dan kun je daarna ook deelnemern aan de cursusreeks van 6 lessen die vanaf vrijdag 13 november van start gaat: https://haarlem.youngeng.nl/bricks-challenge-speeltuin-kindervreugd/

Inschrijfformulier LEGO workshop Speeltuinvereniging Kindervreugd

  • Naam van het kind dat aan de Bricks Challenge gaat deelnemen.
  • Naam van het kind dat aan de Bricks Challenge gaat deelnemen.
  • 0,00 €
  • We zijn benieuwd hoe je ons kent. Geef hieronder aan hoe je op deze activiteit bent gekomen en je hierdoor nu inschrijft
  • Wij plaatsen soms foto's op onze website of facebookpagina. Heb je er bezwaar tegen dat jouw kind te zien is op zo'n foto geef dat dan hier aan.
  • Wij sturen elke maand een nieuwsbrief waarin de nieuwste activiteiten worden vermeld. Geef hieronder aan of je onze maandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. Young Engineers gebruikt het e-mailadres alleen om de nieuwsbrief te sturen en zal dit zonder toestemming niet met anderen delen.

Probeer ook

Naschoolse lessen SAB Aerdenhout

Na de kerstvakantie komen wij weer naschoolse lessen geven van de LEGO Bricks Challenge (groep …