Bricks Challenge workshop Speeltuin Kindervreugd op vrijdag 6 november

Galileo technic LEGO Haarlem

Op vrijdag 6 november gaan we een Bricks Challenge workshop in Speeltuin Kindervreugd. Tijdens deze workshop zullen wij een windmolen gaan bouwen die we laten bewegen met behulp van een LEGO® motor. Je krijgt een korte uitleg over het model dat we gaan bouwen. Daarna gaat iedereen aan de slag met behulp van onze unieke e² Young Engineers doos om een deze windmolen te bouwen. Daarna is er tijd voor spelen en verbeteren.

Wat: Bricks Challenge windmolen bouwen
Wie: Kinderen van 6 t/m 11 jaar
Waar: Speeltuin Kindervreugd, Godfried van Bouillonstraat 70, 2033 NH Haarlem
Dag en tijd: Vrijdagmiddag van 15:45 – 17:00
Datum: 6 november
Kosten: Gratis, mocht je deze les leuk vinden dan kun je daarna ook deelnemern aan de cursusreeks van 6 lessen die vanaf vrijdag 13 november van start gaat: https://haarlem.youngeng.nl/bricks-challenge-speeltuin-kindervreugd/

Inschrijfformulier LEGO workshop Speeltuinvereniging Kindervreugd

  • Naam van het kind dat aan de Bricks Challenge gaat deelnemen.
  • Naam van het kind dat aan de Bricks Challenge gaat deelnemen.
  • 0,00 €
  • We zijn benieuwd hoe je ons kent. Geef hieronder aan hoe je op deze activiteit bent gekomen en je hierdoor nu inschrijft
  • Wij plaatsen soms foto's op onze website of facebookpagina. Heb je er bezwaar tegen dat jouw kind te zien is op zo'n foto geef dat dan hier aan.
  • Wij sturen elke maand een nieuwsbrief waarin de nieuwste activiteiten worden vermeld. Geef hieronder aan of je onze maandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. Young Engineers gebruikt het e-mailadres alleen om de nieuwsbrief te sturen en zal dit zonder toestemming niet met anderen delen.

Probeer ook

Inschrijving LEGO vakantiedagen kerstvakantie 2022-2023

De Inschrijvingen van onze LEGO vakantiedagen voor de kerstvakantie zijn alweer van start gegaan! Net …