Cursusreeks Bricks Challenge op basisschool De Waterwolf in Vijfhuizen vanaf dinsdag 5 juni (Alleen voor kinderen van De Waterwolf))

Op woensdag 16 mei en vrijdag 18 mei krijgen de kinderen uit de groepen 4 t/m 8 bezoek van Ka Chun die een proefles komt geven op hun school! De kinderen krijgen de proefles omdat er vanaf dinsdag 5 juni een cursusreeks van de Bricks Challenge wordt georganiseerd voor de kinderen van de school als naschoolse activiteit. De lessen zullen plaatsvinden in het Dorpshuis d’Oude Waterwolf. De kinderen die graag willen deelnemen aan deze Bricks Challenge kunnen zich hieronder inschrijven.

Bricks Challenge: Elke les krijg je een korte uitleg over het model dat we die dag gaan bouwen. Het gaat dan bijvoorbeeld over versnellingen, centrifugale krachten of een van Newtons wetten. Daarna gaat iedereen aan de slag met behulp van onze unieke e² Young Engineers kit om een van de superleuke gemotoriseerde Technisch LEGO® modellen te maken. Daarna is er tijd voor spelen en verbeteren.

  • Wie: Kinderen uit groep 3 t/m 8 van basisschool De Waterwolf (Vijfhuizen)
  • Wat: Bricks Challenge
  • Wanneer: Dinsdagmiddag van 15:30 tot 16:45 op 5-6, 12-6, 19-6, 26-6, 3-7 en 10-7
  • Waar: Het Dorpshuis d’Oude Waterwolf, Kromme Spieringweg 436, Vijfhuizen
  • Hoeveel kinderen: Maximaal 16
  • Kosten: 78,- voor 6 lessen

Probeer ook

Inschrijving LEGO vakantiedagen kerstvakantie 2022-2023

De Inschrijvingen van onze LEGO vakantiedagen voor de kerstvakantie zijn alweer van start gegaan! Net …