Home / Uncategorized / Galileo Technic in Het Kweekcafé vanaf woensdag 27 maart

Galileo Technic in Het Kweekcafé vanaf woensdag 27 maart

Vanaf woensdag 27 maart starten wij met een cursusreeks Galileo Technic in Het Kweekcafé in Haarlem.

Het programma Galileo Technic biedt ruime kennis in wetenschap, technologie, mechanica en wiskunde (STEM). Studenten verkennen machines vanuit een professioneel technisch perspectief, gericht op het identificeren van oplossingen en het bevorderen van teamwork om complexe mechanismen op te bouwen. Het programma biedt een geavanceerd niveau van thematische studie, implementering van mechanische bouwkundige principes door het maken van technisch LEGO® modellen. 

Het Galileo Technic Programma is een diepgaand programma voor kinderen vanaf 10 jaar. Ook kan het programma ingezet worden als uitbreiding op het Young Engineers Bricks Challenge programma. Het programma richt zich op individuele en groepsprojecten om studenten voor te bereiden op de dynamische 21ste eeuwse werkomgeving.

Wat: Galileo Technic van 6 lessen met het thema ‘Constructie en architectuur’
Wie: Kinderen van 10 t/m 14 jaar (of kinderen vanaf 8 jaar die een Bricks Challenge hebben gevolgd)
Waar: Het Kweekcafé, Kleverlaan 9 Haarlem
Dag en tijd: Woensdagmiddag van 15:30 t/m 16:45
Data: 27 maa, 3 apr, 10 apr, 17 apr, 8 mei en 15 mei
Kosten: 90,- voor 6 lessen. De eerste les is een probeerles. Na de eerste les besluit je of je doorgaat met de lessenreeks. Er wordt pas een factuur verstuurd, wanneer je na de probeerles besluit om door te gaan.

Als je wilt deelnemen aan de probeerles van de cursusreeks kun je je hieronder inschrijven.

Galileo Technic cursusreeks bij Het Kweekcafé in Haarlem

  • Tijd:
  • 6 lessen in Het Kweekcafé. Er wordt pas een factuur gestuurd wanneer je na de eerste les (probeerles) besluit hiermee door te gaan.
    Prijs: 90,00 € Aantal:
  • 0,00 €
  • Wij plaatsen soms foto's op onze website of facebookpagina. Heb je er bezwaar tegen dat jouw kind te zien is op zo'n foto geef dat dan hier aan.
  • Wij sturen elke maand een nieuwsbrief waarin de nieuwste activiteiten worden vermeld. Geef hieronder aan of je onze maandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. Young Engineers gebruikt het e-mailadres alleen om de nieuwsbrief te sturen en zal dit zonder toestemming niet met anderen delen.

Probeer ook

Bricks Challenge LEGO® Haarlem kinderen

Bricks Challenge bibliotheek Haarlem-Centrum vanaf zondag 22 september

Vanaf zondag 22 september gaan we beginnen met een cursusreeks in de bibliotheek van Haarlem-Centrum. …