LEGO activiteit bij jou thuis in de voorjaarsvakantie

Vanwege de huidige omstandigheden zijn helaas al onze reguliere activiteiten geannuleerd. Aangezien we regelmatig ouders krijgen met vragen over of we toch nog wat kunnen doen, hebben wij als alternatief bedacht dat er ook een instructeur bij jullie thuis langs kan komen voor een LEGO workshop/ochtend/middag.

Hoe gaat het in zijn werk? Een instructeur komt langs met de LEGO dozen naar jullie huis. Jullie regelen een groepje kinderen van 6 tot 11 jaar. Op een beschikbare tafel met stoelen kunnen wij de kinderen een leuke LEGO workshop/ochtend/middag bezorgen. We zullen ervoor zorgen dat de desbetreffende instructeur op die dag alleen bij jullie op bezoek komt in de ochtend of middag.

  • LEGO ochtend/middag (alleen tijdens schoolvakanties): Een halve LEGO dag van 3 uur, kosten zijn 40 euro per kind met een minimum van 5 en maximum van 10 kinderen. Dag in overleg en tijd van 9:00 – 12:00 of 13:00 – 16:00

Het is eventueel ook mogelijk om in plaats van alleen een LEGO activiteit ook programmeren te doen als alternatief of een mix van LEGO en programmeren. Overleg met ons over de mogelijkheden.

We kunnen ons goed voorstellen dat er hierover nog vragen zijn. Neem gerust contact met ons op voor vragen en/of bij interesse.

info@e2youngengineershaarlem.nl / 06-14855307

Probeer ook

Naschoolse lessen SAB Aerdenhout

Na de kerstvakantie komen wij weer naschoolse lessen geven van de LEGO Bricks Challenge (groep …