Naschoolse lessen St. Theresiaschool vanaf maandag 24 februari

Bouwen en spelen met LEGO! Tijdens de ‘Bricks Challenge’ bouwen we met behulp van onze LEGO dozen allemaal verschillende modellen. Na de voorjaarsvakantie gaan we naschoolse lessen geven aan de kinderen uit groep 3 t/m 8. De kinderen krijgen eerst een korte uitleg over de doos en wat we in de les gaan maken, bijvoorbeeld een attractie, voertuig of een machine. Dan gaan de kinderen zelf aan de slag met bouwen. Als ze klaar zijn, mogen ze hun eigen creativiteit gebruiken om het model te verbeteren. Aan het eind moet alles weer netjes worden opgeruimd.

Wat: 7 naschoolse lessen van de Bricks Challenge
Wie: Kinderen van groep 3 t/m 8 van de Bosbeekschool
Waar: N.t.b. lokaal in de school
Dag en tijd: Maandagmiddag van 15:15 t/m 16:30 (maximaal 16 kinderen per groep, bij meer aanmeldingen wordt er gekeken of er nog een 2e groep kan worden gestart)
Data: 24-2, 2-3, 9-3, 16-3, 23-3, 30-3 en 6-4.
Kosten: 91,- per kind

Lijkt het je leuk om de naschoolse lessen te gaan volgen waarin we elke les weer iets anders gaan bouwen met technisch LEGO? Geef je dan op voor onze naschoolse lessen!

Naschoolse lessen Bricks Challenge St. Theresiaschool

  • 0,00 €
  • Wij plaatsen soms foto's op onze website of facebookpagina. Heb je er bezwaar tegen dat jouw kind te zien is op zo'n foto geef dat dan hier aan.
  • Wij sturen elke maand een nieuwsbrief waarin de nieuwste activiteiten worden vermeld. Geef hieronder aan of je onze maandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. Young Engineers gebruikt het e-mailadres alleen om de nieuwsbrief te sturen en zal dit zonder toestemming niet met anderen delen.

Probeer ook

Naschoolse lessen SAB Aerdenhout

Na de kerstvakantie komen wij weer naschoolse lessen geven van de LEGO Bricks Challenge (groep …