Online cursusprogramma Playmachines in juni

Vanwege het succes van de eerste online cursusreeks, gaan we in juni opnieuw met de Playmachines aan de slag!

Hoe werkt het?

Via het online formulier meld je je aan voor de cursus van vijf online lessen. Je ontvangt een bericht van inschrijving en een factuur. Na betaling van het cursusgeld ontvang je het setje LEGO inclusief een LEGO motortje, batterijhouder en de benodigde technische LEGO onderdelen thuis.

Voor de lessen ontvang je een link om deel te nemen via Zoom. Je moet dus wel van te voren zorgen dat je je hebt aangemeld bij Zoom, dit is gratis. Als je hierover vragen hebt dan helpen we je graag. We werken met groepjes van maximaal 10 deelnemers.

De lessen beginnen zoals je van ons gewend bent met het uitleggen van technische principes, hierbij gebruiken we plaatjes en soms een filmpje. Daarna gaan we met het bouwen van het model aan de slag waarvoor je de bouwkaarten te zien krijgt. Als het model af is is het tijd om te testen, te pimpen en uit te breiden.

Opruimen hoeft niet tijdens de les, je hebt alle tijd om thuis verder te spelen met je model. Voor de volgende les moet natuurlijk alles weer beschikbaar zijn in je doos om aan de slag te gaan met een nieuw model.

Aanmelden!

Het cursusprogramma Playmachines bestaat uit vijf online lessen en de benodigde LEGO® met daarbij een LEGO power functions medium motor en batterijhouder (exclusief 6 AA batterijen)*. De materialen worden door jullie gekocht van ons en mogen jullie dus ook houden!

Wat: Cursusprogramma Playmachines
Wie: kinderen van 7 t/m 10 jaar (en voor kinderen van 6 jaar die nu in groep 3 zitten)
Waar: In je eigen huis 🙂
Dag en tijd: Dinsdag- of donderdagmiddag van 15:30 tot 16:30
Data: 2-6, 9-6, 16-6, 23-6 en 30-6 op dinsdag, 4-6, 11-6, 18-6, 25-6 en 2-7 op donderdag
Kosten: 149,- (5 lessen + materialen)

Wegens het op tijd leveren van de benodigde materialen aan jullie, moeten we uiterlijk zondag 31 mei de aanmelding binnen krijgen.

*Alle Power Functions onderdelen zijn nieuw. De LEGO komt van de Brickshop of van Bricklink. De LEGO is in goede staat maar kan zijn gebruikt.

Probeer ook

Naschoolse lessen SAB Aerdenhout

Na de kerstvakantie komen wij weer naschoolse lessen geven van de LEGO Bricks Challenge (groep …