Online cursusprogramma Playmachines

De afgelopen tijd hebben we vaak de vraag gekregen of het mogelijk is om onze dozen te kopen om thuis ook leuke modellen te bouwen. Vanaf nu kan dat!

We hebben leuke dozen samengesteld waarmee je tijdens onze online lessen leuke bouwmodellen kunt bouwen. Uiteraard zullen we elke les een technische toelichting geven over het bouwmodel wat we gaan bouwen.

Hoe werkt het?

Via het online formulier meld je je aan voor de cursus van vijf online lessen. Je ontvangt een bericht van inschrijving en een factuur. Na betaling van het cursusgeld ontvang je het setje LEGO inclusief een LEGO motortje, batterijhouder en de benodigde technische LEGO onderdelen thuis.

Voor de lessen ontvang je een link om deel te nemen via Zoom. Je moet dus wel van te voren zorgen dat je je hebt aangemeld bij Zoom, dit is gratis. Als je hierover vragen hebt dan helpen we je graag. We werken met groepjes van maximaal 10 deelnemers.

De lessen beginnen zoals je van ons gewend bent met het uitleggen van technische principes, hierbij gebruiken we plaatjes en soms een filmpje. Daarna gaan we met het bouwen van het model aan de slag waarvoor je de bouwkaarten te zien krijgt. Als het model af is is het tijd om te testen, te pimpen en uit te breiden.

Opruimen hoeft niet tijdens de les, je hebt alle tijd om thuis verder te spelen met je model. Voor de volgende les moet natuurlijk alles weer beschikbaar zijn in je doos om aan de slag te gaan met een nieuw model.

Aanmelden!

Het cursusprogramma Playmachines bestaat uit vijf online lessen en de benodigde LEGO® met daarbij een LEGO power functions medium motor en batterijhouder (exclusief 6 AA batterijen)*. De materialen worden door jullie gekocht van ons en mogen jullie dus ook houden!

Wat: Cursusprogramma Playmachines
Wie: kinderen van 7 t/m 10 jaar (en voor kinderen van 6 jaar die nu in groep 3 zitten)
Waar: In je eigen huis 🙂
Dag en tijd: Woensdagmiddag van 15:00 tot 16:00
Data: 6-5, 13-5, 20-5, 27-5 en 3-6
Kosten: 149,- (5 lessen + materialen)

*Alle Power Functions onderdelen zijn nieuw. De LEGO komt van de Brickshop of van Bricklink. De LEGO is in goede staat maar kan zijn gebruikt.

Deze cursus is vol. Je kunt een mail sturen naar haarlem@youngeng.nl als je wilt deelnemen aan een volgende cursus. Eind mei / begin juni gaan we starten met een nieuwe reeks.

Probeer ook

Inschrijving LEGO vakantiedagen kerstvakantie 2022-2023

De Inschrijvingen van onze LEGO vakantiedagen voor de kerstvakantie zijn alweer van start gegaan! Net …