Online LEGO® kinderfeestje

Vanwege de Coronacrisis willen en kunnen veel ouders onze feestje nog niet boeken zoals jullie die van ons gewend zijn. Hier hebben we nu tijdelijk iets op bedacht zodat de jarige toch nog een feestje kan geven: Een online LEGO feestje!

LEGO® kinderfeestje Haarlem

Hoe werkt dit precies?

Jullie kunnen via het onderstaande formulier een dag en tijd boeken waarop jullie het feestje willen laten plaatsvinden. Zodra we het feestje hebben bevestigd, maken wij een afspraak met jullie waarop wij de spullen komen brengen. De uitgenodigde kinderen en hun ouders kunnen de spullen bij jullie komen ophalen zodat iedereen de benodigde spullen heeft als het feestje begint.

Een dag voor het feestje krijgen jullie een link van Zoom van ons. Via deze link kun je in de ‘kamer’ komen waarop we het online feestje laten plaatsvinden. Van tevoren moet je wel Zoom hebben gedownload.

Tijdens het feestje krijgen de kinderen de bouwtekening van ons te zien. Deze kunnen de kinderen bouwen. Wij zullen online helpen en advies geven. Na het bouwen kunnen de kinderen verder bouwen en spelen met hetgene wat zij hebben gebouwd. Dit bouwmodel moet weer worden opgeruimd voordat de doos wordt teruggebracht naar jullie.

Een paar dagen na het feestje komen wij de dozen weer ophalen. Voor het lenen van de dozen vragen wij 5 euro borg per doos. Dit bedrag krijgen jullie retour mits alles netjes compleet wordt teruggebracht. We begrijpen dat er soms iets kan missen maar het gaat er vooral om dat we niet meerdere onderdelen per doos missen.

De prijs voor een online LEGO feestje ligt iets hoger dan een regulier feestje. Dit heeft te maken met het feit dat wij twee keer op locatie moeten komen (een keer brengen en keer ophalen van de spullen).

We begrijpen het als er hierover nog vragen zijn. Neem contact met ons op (haarlem@youngeng.nl of 06-14855307) als er vragen zijn. Uiteraard kunnen jullie ook hieronder alvast boeken en gelijk de vragen stellen!

Online verjaardag reserveringsformulier

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • Prijs: 190,00 €
  • 5 euro per doos
  • 0,00 €
  • Wij sturen elke maand een nieuwsbrief waarin de nieuwste activiteiten worden vermeld. Geef hieronder aan of je onze maandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. Young Engineers gebruikt het e-mailadres alleen om de nieuwsbrief te sturen en zal dit zonder toestemming niet met anderen delen.
  • We zijn benieuwd hoe je op ons verjaardagsfeestje bent gekomen. Geef hieronder aan via welk kanaal je hierop bent gekomen