Home / Cursus / Robo Bricks bibliotheek Haarlem-Centrum vanaf zondag 22 september

Robo Bricks bibliotheek Haarlem-Centrum vanaf zondag 22 september

Tijdens de Robo Bricks® maken de kinderen op een spelende manier kennis met mechanische en software ontwikkeling. De cursus stimuleert oplossend nadenken en het implementeren ervan met behulp van de LEGO® We-Do programmeertaal. Elke les bouwen de kinderen een robot of machine van LEGO®onderdelen en programmeren het om het tot leven te wekken. Natuurlijk ga je ook je bouwmodel verbeteren en samen ermee spelen. Let op, tijdens deze cursus wordt er altijd minimaal in tweetallen gewerkt. We gaan er van uit dat de kinderen die deelnemen in de basis altijd kunnen samenwerken.

Wat: Robo Bricks van 8 lessen
Wie: Kinderen van 9 t/m 12 jaar (of 8 jaar en in groep 6)
Waar: Bibliotheek Haarlem-Centrum, Gasthuisstraat 32
Dag en tijd: Zondagmiddag van 14:30 tot 15:45
Data: 22 sep, 29 sep, 6 okt, 13 okt, 3 nov, 10 nov, 17 nov en 24 nov
Kosten: 136,- voor 8 lessen. De eerste les is een probeerles. Na de eerste les besluit je of je doorgaat met de lessenreeks. Er wordt pas een factuur verstuurd, wanneer je na de probeerles besluit om door te gaan.

Als je wilt deelnemen aan de probeerles van de cursusreeks kun je je hieronder inschrijven.

Robo Bricks cursusreeks bij bibliotheek Haarlem-Centrum

  • Tijd:
  • 8 lessen in de bibliotheek van Haarlem-Centrum. Er wordt pas een factuur gestuurd wanneer je na de eerste les (probeerles) besluit hiermee door te gaan.
    Prijs: 136,00 € Aantal:
  • We zijn benieuwd hoe je ons kent. Geef hieronder aan hoe je op deze activiteit bent gekomen en je hierdoor nu inschrijft
  • 0,00 €
  • Wij plaatsen soms foto's op onze website of facebookpagina. Heb je er bezwaar tegen dat jouw kind te zien is op zo'n foto geef dat dan hier aan.
  • Wij sturen elke maand een nieuwsbrief waarin de nieuwste activiteiten worden vermeld. Geef hieronder aan of je onze maandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. Young Engineers gebruikt het e-mailadres alleen om de nieuwsbrief te sturen en zal dit zonder toestemming niet met anderen delen.

Probeer ook

Young Engineers e² – Video profile

Young Engineers e² is an enrichment programs community that is dedicated to educate children the …