Robo Bricks bibliotheek Haarlem-Centrum vanaf zondag 26 januari

LEGO® Haarlem Robo Robot

Tijdens de Robo Bricks® maken de kinderen op een spelende manier kennis met software ontwikkeling. De cursus stimuleert oplossend nadenken en het implementeren ervan met behulp van de LEGO® We-Do programmeertaal. Elke les bouwen de kinderen een robot of machine van LEGO®onderdelen en programmeren het om het te laten bewegen. Natuurlijk ga je ook je bouwmodel verbeteren en samen ermee spelen. Let op, tijdens deze cursus wordt er altijd minimaal in tweetallen gewerkt. We gaan er van uit dat de kinderen die deelnemen in de basis altijd kunnen samenwerken.

Wat: Robo Bricks van 8 lessen
Wie: Kinderen van 9 t/m 12 jaar
Waar: Bibliotheek Haarlem-Centrum, Gasthuisstraat 32
Dag en tijd: Zondagmiddag van 14:30 tot 15:45
Data: 26 jan, 2 feb, 9 feb, 1 maa, 8 maa, 15 maa, 22 maa en 29 maa
Kosten: 136,- voor 8 lessen. De eerste les is een probeerles. Na de eerste les besluit je of je doorgaat met de lessenreeks. Er wordt pas een factuur verstuurd, wanneer je na de probeerles besluit om door te gaan. Doordat de groep niet vol is, is vanaf nu een optie om vanaf 1 maart deel te nemen. Het zijn daardoor minder lessen en hierdoor is er ook een lagere prijs.

Als je wilt deelnemen aan de probeerles van de cursusreeks kun je je hieronder inschrijven.

Robo Bricks cursusreeks bij bibliotheek Haarlem-Centrum voorjaar 2020

  • Tijd:
  • 6 lessen in de bibliotheek van Haarlem-Centrum. Er wordt pas een factuur gestuurd wanneer je na de eerste les (probeerles) besluit hiermee door te gaan.
    Prijs: 102,00 €
  • We zijn benieuwd hoe je ons kent. Geef hieronder aan hoe je op deze activiteit bent gekomen en je hierdoor nu inschrijft
  • 0,00 €
  • Wij plaatsen soms foto's op onze website of facebookpagina. Heb je er bezwaar tegen dat jouw kind te zien is op zo'n foto geef dat dan hier aan.
  • Wij sturen elke maand een nieuwsbrief waarin de nieuwste activiteiten worden vermeld. Geef hieronder aan of je onze maandelijkse nieuwsbrief wilt ontvangen. Young Engineers gebruikt het e-mailadres alleen om de nieuwsbrief te sturen en zal dit zonder toestemming niet met anderen delen.

Probeer ook

Inschrijving LEGO vakantiedagen kerstvakantie 2022-2023

De Inschrijvingen van onze LEGO vakantiedagen voor de kerstvakantie zijn alweer van start gegaan! Net …