Teambuilding met LEGO®

Breng de verbeelding en creativiteit terug in de eigen organisatie door een Young Engineers Pro workshop. De bedoeling is om in een creatieve setting met een team van collega’s te bouwen met technisch LEGO® terwijl een coach je helpt waar nodig. We bieden een onvergetelijk, hoogstaand, humorrijk programma met wedstrijdelement!

Doel

Ontwerp en bouw met jouw team (2- 4 personen) een technisch LEGO® model en ga de uitdaging aan tegen de andere collega’s! Zodra de LEGO® uit de doos is komt er een frisse communicatie en creativiteit op gang. De vrolijke kleuren en eindeloze mogelijkheden met LEGO® stimuleren je buiten de gebaande paden te treden waardoor je weer op een andere, speelse manier gaat denken. Door het werken in kleine teams krijgt iedere deelnemer de kans om kennis, ideeën en meningen in te brengen met als doel samen tot een mooi resultaat te komen.

Wat je gaat doen

De opdracht luidt: “Bouw met elkaar een hijskraan die een zo groot mogelijk gewicht kan tillen”. Elk team ontwerpt en bouwt met dezelfde technisch LEGO onderdelen waaronder katrollen, tandwielen, balken, blokken en motoren. Maak je geen zorgen als je geen LEGO bouw-ervaring hebt, we geven van te voren voldoende tips om de juiste transmissies en constructies te kunnen bouwen.

Min. aantal personen: 6
Duur: 1,5 tot 3 uur

Contactformulier bedrijven / instellingen