Vacature assistent-instructeur LEGO®-zomerkamp

Heb je plezier in het werken met kinderen en LEGO®?

e² Young Engineers Haarlem is op zoek naar een leuke en enthousiaste assistent-instructeur voor een paar LEGO®-zomerkampen wij geven aan kinderen in de basisschoolleeftijd.

Met behulp van gemotoriseerde technisch LEGO® hebben we een superleuk programma in STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics). Tijdens onze LEGO®-activiteiten krijgen de kinderen een korte theoretische uitleg. Daarna gaan ze zelf aan de slag om een LEGO® model te bouwen.

Als assistent-instructeur voor de LEGO®-zomerkampen help je gedurende de dag met verschillende werkzaamheden. Denk aan bijvoorbeeld het helpen van de kinderen met hun LEGO®-bouwmodel, het verzorgen van eten en drinken voor de kinderen, toezicht houden bij het buiten spelen en lichte opruim- en schoonmaakwerkzaamheden.

Je hoeft geen ontzettend goede bouwer te zijn. Wel is het belangrijk om alle kinderen van verschillende niveaus uit te kunnen dagen waarvoor je wel enig technisch inzicht nodig hebt.

Wat verwachten we?

– Je hebt passie voor het uitdagen en begeleiden van kinderen (ervaring met lesgeven is een voordeel).

– Je hebt goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.

– Je woont in Haarlem of directe omgeving

– Je bent beschikbaar van maandag 15 t/m donderdag 18 juli en maandag 19 t/m donderdag 22 augustus 2019

– Bij goed functioneren in deze twee weken zijn er ook mogelijkheden bespreekbaar voor lessen na de zomervakantie

Ben je nieuwsgierig geworden naar het e² Young Engineers concept en wat je voor ons kunt betekenen? Kijk op onze website http://haarlem.youngeng.nl/ of neem contact met ons op.

Werklocatie:

  • Haarlem

Vereiste opleiding:

  • Middelbare school of gelijkwaardig

Vereiste talen:

  • Nederlands
  • Engels

Interesse of vragen? Mail naar kachun@youngeng.nl of bel Ka Chun Lai op 06-14855307. Solliciteren kan tot uiterlijk maandag 24 juni. De eerste gesprekken zullen in die week of in de week van 1 juli plaatsvinden.