Vacature Kid K’nex®-instructeur

Heb je plezier in het werken met kleuters en houd je van bouwen?

e² Young Engineers Haarlem is op zoek naar een leuke en enthousiaste instructeur voor de Big Builders lessen die wij geven aan kinderen van 4 tot 6 jaar oud op basisscholen en BSO’s.

Met behulp van Kid K’nex hebben we een superleuk lesprogramma in STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics). Wij bieden de kinderen kennis over de wereld om hen heen en geven ze de ruimte om al spelend en bouwend tot meer inzicht te komen. We vertellen verhalen, spelen spelletjes en bieden de bouwmaterialen om de aangeboden kennis tastbaar te maken.

Als instructeur bereid je elke les goed voor aan de hand van ons handboek zodat je het te bouwen model uit kunt leggen. Tijdens de les help je kinderen met het bouwen en verbeteren van hun modellen, stimuleer je het oplossend nadenken, de creativiteit en het ruimtelijk inzicht van je leerlingen. Je hebt passie om met jonge kinderen te werken en ziet de educatieve kracht van Kid Knex®.

Je krijgt van ons een training om het programma eigen te maken. Onze lessen vinden bijna dagelijks, ’s middags na schooltijd plaats en soms tijdens schooltijden. Het liefst zetten we je elke dag een paar uur in en zo nu en dan voor lessen tijdens schooltijd of in het weekend voor workshops.

Wat verwachten we?

– Je hebt passie voor het uitdagen en begeleiden van kleuters (ervaring met lesgeven of kinderopvang is een voordeel).

– Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

– Je bent in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto.

– Je woont in Haarlem of directe omgeving

– Je kunt parttime werken, vooral ’s middags, op verschillende locaties in de regio. Met name de maandag, dinsdag en donderdag zijn van belang of in ieder geval 2 van de 3 dagen. De kans is aanwezig dat dit op den duur meer kan worden.                       

– Voor lesmaterialen wordt gezorgd.

– Je bent per 1 september of eerder beschikbaar.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het e² Young Engineers concept en wat je voor ons kunt betekenen? Kijk op onze website www.youngengineershaarlem.nl of neem contact met ons op.

Soort dienstverband: Deeltijd (Freelancer)

Werklocatie:

  • Haarlem en omgeving

Vereiste opleiding:

  • Middelbare school of gelijkwaardig

Vereiste talen:

  • Nederlands
  • Engels

Vereiste licentie of certificering:

  • Rijbewijs B
  • Verklaring Omtrent Gedrag (wordt aangevraagd bij akkoord over dienstbetrekking)

Sollicitaties met motivatie en CV kunnen worden gemaild naar kachun@e2youngengineershaarlem.nl tot uiterlijk zondag 5 december.

Interesse of vragen? Mail naar kachun@e2youngengineershaarlem.nl of bel Ka Chun Lai op 06-14855307