Voor BSO’s

Zoekt u een leuke workshop als naschoolse activiteit op de BSO of gewoon tijdens een van de vakanties? Boek dan een leuke workshops van e² Young Engineers! Wij geven leuke techniek- en programmeerworkshops met LEGO aan kinderen die op de BSO zitten. De volgende workshops zijn mogelijk voor BSO’s:

Big Builders LEGO® Haarlem

Voor de 4- en 5-jarigen hebben wij de Big Builders. Met behulp van Kid K’nex kunnen de kinderen een leuk model bouwen. Er zijn ook mogelijkheden voor ons om een workshop te geven aan een groep kinderen van 3,5 die wat meer uitdaging nodig hebben op het KDV. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Bricks Challenge LEGO® Haarlem kinderen

De Bricks Challenge is voor kinderen van 6 tot 11 jaar en is ons meest gegeven programma. De kinderen bouwen met behulp van technisch LEGO een leuk model waarmee ze kunnen spelen en deze kunnen verbeteren. Tijdens de workshop kan er zowel individueel als samen worden gewerkt.

Algo Play LEGO® Haarlem

De Algo Play is ons nieuwste programma voor kinderen van 6 tot 9 jaar! Met de tastbare Algobrix® codeblokken bouwen de kinderen in tweetallen coderegels bestaande uit functie- en parameterblokken. Door de blokken aan elkaar te koppelen, maakt het kind een commando voor de robot. Door op het speelblok te drukken voert de robot vervolgens de gecodeerde opdracht uit. Rond eind oktober/begin november verwachten wij de Algo Play in Haarlem.

Algo Play LEGO Haarlem

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt en/of een workshop wilt boeken!

Contactformulier scholen / instellingen