Inschrijving LEGO vakantiedagen kerstvakantie 2021/2022

De inschrijvingen van onze LEGO vakantiedagen in de kerstvakantie zijn alweer van start gegaan! Net als onze andere activiteiten brengen deze zowel kennis als plezier! Je kunt een of meerdere dagen deelnemen!

Kerst Lego Haarlem

Young Engineers vakantiedagen draaien om de wereld van wetenschap en bouwkunde. Naast het bouwen van dieren, auto’s, pretpark attracties en andere geweldige modellen met LEGO® stenen, gaan we ook spelletjes doen, buiten spelen voor wat frisse lucht en vooral veel plezier maken. Net als de rest van de activiteiten van Young Engineers, brengen ook onze vakantiedagen zowel plezier als kennis.

Getrainde instructeurs

Tijdens de vakantiedagen worden de kinderen begeleid door twee van onze instructeurs. We hebben plaats voor maximaal 16 kinderen per groep zodat er voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding is voor elk kind. De kinderen worden geholpen daar waar nodig en gestimuleerd in hun creatieve proces om al bouwend en spelen tot nieuwe inzichten te komen.

  • Wie? Kinderen van 6 t/m 11 jaar (minimaal groep 3)
  • Wanneer? Dinsdag 4 en woensdag 5 januari 2022
  • Tijd? van 9.00 uur tot 15.30 uur
  • Waar? Sanyu Onderwijs, Korte Verspronckweg 7-9, 2023 BS Haarlem
  • Kosten? 70,- per kind per dag (exclusief lunch, inclusief tussendoortjes)

LEGO programmeerdagen

Dit jaar is er net als tijdens de andere vakanties ook een optie om deel te nemen aan een LEGO programmeerdag met de Robo Bricks. Tijdens de Robo Bricks gaan we behalve bouwen ook leren programmeren met een tablet en het programma LEGO-We-Do. Tijdens deze dag wordt er in tweetallen gewerkt, kom daarom gerust met een vriendje/vriendinnetje en anders koppelen wij je aan iemand. Je kunt los aan een programmeerdag deelnemen maar je kunt ook als extraatje deelnemen bovenop een of meerdere LEGO vakantiedagen!

Robo Bricks

  • Wie? Kinderen van 8 t/m 11 jaar (minimaal groep 5)
  • Wanneer? Donderdag 6 januari
  • Tijd? van 9.00 uur tot 15.30 uur
  • Waar? Sanyu Onderwijs, Korte Verspronckweg 7-9, 2023 BS Haarlem
  • Kosten? 75,- per kind per dag (exclusief lunch, inclusief tussendoortjes)

Je kunt je hieronder inschrijven voor onze LEGO vakantiedagen in de herfstvakantie. Je kunt hieronder selecteren op welke dag(en) je wilt komen. Mixen is mogelijk mits er nog plek is. Voor vragen kun je contact opnemen met Ka Chun, info@e2youngengineershaarlem.nl of 06-14855307.

Let op! Er moet een bevestiging per e-mail komen wanneer u uw kind(eren) inschrijft. Let goed op of alle verplichte velden zijn ingevuld. Als u geen bevestiging per e-mail ontvangt dan is de inschrijving niet binnengekomen. Neem bij twijfel contact met ons op.

Probeer ook

LEGO activiteit bij jou thuis in de voorjaarsvakantie

Vanwege de huidige omstandigheden zijn helaas al onze reguliere activiteiten geannuleerd. Aangezien we regelmatig ouders …